Skip to content

Coach in Boxtel voor meer balans

Heb jij het gevoel dat je een beetje vastloopt in het leven? Kun je wel wat hulp en ondersteuning gebruiken in de vorm van gesprekken? Dan kun je bij mij terecht voor coaching op maat. Ik werk als coach in Boxtel en omgeving, je kunt me dus ook als coach in Vught inschakelen, of als life coach in Eindhoven. Mijn manier van coachen richt zich op het herstellen van de balans in je lichaam en geest. In onze drukke samenleving worden we constant gepusht en geprikkeld, waardoor veel mensen niet meer weten wat voor hen belangrijk is. We raken als het ware het contact met onszelf kwijt. Als coach in Boxtel help ik je dit contact terug te krijgen, en op een rijtje te krijgen wat voor jou belangrijk is.

Coach in Boxtel voor meer helderheid

Mijn werk als coach in Boxtel is niet zozeer gericht op het verleden of het zoeken naar oorzaken van je problemen. Ik hanteer juist een praktische aanpak die je in het dagelijks leven snel resultaten brengt. Daarbij is het belangrijk dat je loslaat wat andere mensen van je vinden, en dat je allerlei onbewuste, beperkende overtuigingen gaan tackelen. Dit klinkt moeilijker dan het lijkt, want in de praktijk weten mensen van nature heus wat bij ze past en hoe ze hun ideale leven voor zich zien. Je kunt mij als coach in Boxtel inschakelen op locatie, maar ook bij mij in de praktijk, en ik bied zelfs coaching via videobellen of wandelend door de natuur. Heel prettig voor wie het spannend vindt om met een traject te starten. Zeker in de natuur is het makkelijk om snel stappen te zetten richting je droomleven. Je bent immers letterlijk in beweging, en de combinatie met de gesprekken die we voeren maakt het heel makkelijk om zaken voor jezelf te scheiden.

Voor wie is mijn coaching bedoeld?

Je kunt bij mij als coach in Boxtel terecht als je niet lekker in je vel zit of het gevoel hebt dat er veel meer uit het leven te halen is. Ik help je de balans terug te vinden, beter te slapen en jezelf op positieve wijze te ontwikkelen. Zo haal je al gauw meer uit het leven en voel je je gelukkiger. Ik ben echter ook zeer ervaren op het gebied van loopbaancoaching, relatieproblematiek en het coachen van leidinggevenden. Op al deze vlakken help ik je zoeken naar de juiste balans, waardoor alles weer gaat stromen en de dingen vanzelf lijken te gaan. Als jij op je plek bent en het gevoel hebt dat alles je weer voor de wind gaat is mijn werk als coach geslaagd, en wens ik je weer het allerbeste toe!