Skip to content

Persoonlijke coach in Vught

Ontbreekt het je aan inspiratie of energie om je leven vorm te geven op een manier die bij jou past? Heb je een burn-out, (relatie)problemen of zit je gewoon niet lekker in je vel? Dan kan ik als coach in Vught zeker iets voor je betekenen. Coaching is gericht op het (her)vinden van de balans in je leven, en je concrete stappen te doen zetten richting jouw persoonlijke doelen. Je zult niet de enige zijn die af en toe moe, in de war of overprikkeld is. We worden tegenwoordig massaal bestookt met informatie, prikkels en meningen van anderen, en het is voor veel mensen lastig om onderscheid te maken tussen deze informatie en hun gevoel. Mijn werk als coach in Vught focust dan ook op het herstel van het contact met jezelf, en het uitvinden en nastreven van wat jij als persoon nodig hebt

Coach in Vught voor meer balans

Uiteindelijk draait alles in het leven om balans, of het nu om je gezin, je werk of je relaties gaat. Daarom ben ik als coach in Vught zowel in te schakelen voor burn-out coaching als voor loopbaan- en relatiecoaching. Ik heb veel ervaring op elk gebied, en ben in staat iedereen een behandeling op maat te geven. Hoe jij het leven ziet en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn is immers anders dan voor je partner of ouder. Er is dan ook geen standaard traject voor coaching. Ieders persoonlijke doelen verschillen onderling, en tijdens de eerste sessie(s) duiken we dan ook eerst in wat jij van het leven verlangt en waar je tegenaan loopt. Ik ben als life coach in Eindhoven in te schakelen, maar ook in Vught en Boxtel en omgeving. De gesprekken vinden bovendien plaats op een locatie naar wens. Het kan in mijn praktijk, bij je thuis, volledig online of juist wandelend in het bos. Maar of je me nu als coach in Boxtel, Eindhoven of online inschakelt, de aanpak blijft hetzelfde. Het is dus maar net waar jij je prettig bij voelt.

Wat past bij jou als persoon?

Tijdens mijn coachingssessies zul je merken dat ik veel aandacht besteed aan wat bij jou past als persoon en waar jij gelukkig van wordt. Het is namelijk helemaal niet interessant wat anderen van je vinden en wat je volgens de maatschappij ‘zou moeten doen’. Dit gaan we juist helemaal loslaten, zodat jij je een stuk vrijer, zelfverzekerder en krachtiger voelt. Zie je dat wel zitten? Neem dan snel contact met me op, dan plannen we een introductiegesprek in op een locatie naar keuze.