Skip to content

Persoonlijke life coach in Eindhoven

Woon jij in de regio Eindhoven en ben je op zoek naar persoonlijke coaching, op welk gebied dan ook? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk als life coach in Eindhoven, en ben gespecialiseerd in het hervinden van balans in je leven. Mijn coaching kan je erg helpen als je het gevoel hebt dat alles tegenzit, als je niet weet hoe je verder kunt groeien of simpelweg als je al een poos niet lekker in je vel zit.

 Je kunt bij als life coach in Eindhoven terecht, maar ik werk ook in de regio eromheen. Contacteer me dus zeker als je een coach in Boxtel of Vught of de nabije omgeving zoekt. Overigens kun je de coachingssessies zowel in mijn praktijk als bij je thuis ontvangen, en zelfs op een andere locatie. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld erg prettig om al wandelend in het bos de gesprekken te voeren. Dit brengt je letterlijk in beweging, waardoor het makkelijker is om dingen te scheiden.

Life coach in Eindhoven op werkgebied

Zit jij op zich best lekker in je vel maar loop je een beetje vast in je werk? Ook dan kan ik je als life coach in Eindhoven helpen. Een van mijn specialisaties is namelijk loopbaancoaching. Ik kan je begeleiden door samen met jou helder te krijgen wat je wilt bereiken en hoe je dat doet. Vervolgens bied ik je de inspiratie en helderheid om ook echt concrete stappen te gaan ondernemen richting deze doelen. We tackelen je onbewuste, beperkende overtuigen (net als bij de andere typen coaching), wat je veel helderheid en meer zelfvertrouwen oplevert. Zo kun je de stappen zetten die nodig zijn om te groeien in je loopbaan, en bovendien als persoon.

Mijn aanpak en werkwijze als coach

Je kunt bij mij als coach in Boxtel terecht als je niet lekker in je vel zit of het gevoel hebt dat er veel meer uit het leven te halen is. Ik help je de balans terug te vinden, beter te slapen en jezelf op positieve wijze te ontwikkelen. Zo haal je al gauw meer uit het leven en voel je je gelukkiger. Ik ben echter ook zeer ervaren op het gebied van loopbaancoaching, relatieproblematiek en het coachen van leidinggevenden. Op al deze vlakken help ik je zoeken naar de juiste balans, waardoor alles weer gaat stromen en de dingen vanzelf lijken te gaan. Als jij op je plek bent en het gevoel hebt dat alles je weer voor de wind gaat is mijn werk als coach geslaagd, en wens ik je weer het allerbeste toe!